Henkilönostinten vuokraus ja katsastukset

Vuokraamme huollettuja ja toimintavarmoja henkilönostimia

Jokainen käytössä oleva kone huolletaan säännöllisin väliajoin, joko käyttökohteessa tai hallissamme palautuksen yhteydessä. Konevalikoima on laaja koostuen usean eri kokoluokan ja valmistajan koneista (mm. Bronto, Skylift ja Dexter). Palveluumme kuuluu myös nostimen kuljetus käyttökohteeseen, joka kiitos käytössämme olevan asianmukaisen vetokaluston, onnistuu mös hankalimpiinkin kohteisiin.

Opastamme jokaiselle asiakkaalle nostimen käyttöön liittyvät asiat ennen vuokrausta, jolloin aika itse työkohteessa säästyy työn tehokkaaseen tekemiseen.

Meiltä myös alumiinitelineet

Alumiinitelineemme ovat tarpeen silloin kun työtila on erityisen ahdas (esim. terassit). Työskentelylavan pituus on 3m ja telineitä on kahta eri 

leveyttä; 135cm ja 75cm. Telineen korkeutta säädellään osia lisäämällä tai vähentämällä. Telineen mukana tulee aina 4kpl lukittavia pyöriä, joten liikuttelu kohteessa käy kevyesti. Lisäksi telineet ovat rakenteeltaan kevyitä, joten kuljetuskin käy osissa esim. peräkärryllä. Tarvittaessa kuljetamme telineet työkohteeseen.

Ajankohtaista

>> lisää ajankohtaisia uutisia


sy jasenyritys2018 suomi 150x75