Kotelomainokset loisteputkilla tai ledeillä

Hyvä ja edullinen valomainostyyppi, joka koostuu etupinnasta, rungosta, valaistuksesta ja kiinnityselimistä. Näistä tärkeintä osaa näyttelee etupinta, joka voidaan valmistaa eri materiaaleista (akryyli-, akryylikenno-, alumiini- tai teräslevy sekä joustopintakangas) asiakkaan toiveiden mukaan.

Varsinaisen mainosmateriaalin toteuttamiseksi on olemassa useita eri menetelmiä ja se voidaan toteuttaa esim. laadukkaalla teippauksella valomainoskalvolla, silkkipainatuksella, neliväritulostuksella tai aukottamalla alumiini- tai teräslevyä, johon lisätään teippattu tai värillinen akryyli.

Kotelovalomainosten rungot tehdään pääsääntöisesti alumiiniprofiilista, johon valaistus toteutetaan yleensä loisteputkilla. Loisteputkivaihtoehtoja on useita erilaisia. Ulkokäyttöön tarkoitetuissa valomainoksissa käytetään ulkokäyttöön tarkoitettuja pakkasloisteputkia. Valaistuksen valinnassa suosittelemma aina kuhunkin kohteeseen ja käyttöolosuhteisiin parhaten sopivia loisteputkityyppejä.

Kotelovalomainokset voidaan asentaa melkein mihin tahansa asiakkaan haluamaan paikkaan. Asentajamme auttavat sinua tarvittaessa asennukohteen valinnassa ja tutkivat asennuskohteen oikean kiinnitystavan varmistamiseksi. Tarvittaessa toimitamme myös asennukseen tarvittavat asennusjalustat (esim. kattoasennukset).

Ajankohtaista

>> lisää ajankohtaisia uutisia


sy jasenyritys2018 suomi 150x75